logo

Waarom partner worden?

De belangstelling voor private lease groeit. De vraag stijgt en het aantal aanbieders groeit mee. De Stichting Keurmerk Private Lease wil helderheid en transparantie creëren door te werken met uniforme, onafhankelijke voorwaarden, goedgekeurd door de Consumentenbond, en met een onafhankelijke geschillencommissie.

Als Partner van Keurmerk Private Lease kunt ook u aan de consument laten zien dat u uitsluitend werkt met deelnemers van het keurmerk.

Meld u aan als keurmerkpartner. Het partnerschap van het Keurmerk Private Lease biedt de volgende voordelen:

  1. Professionele uitstraling
    U mag op uw homepage en uw fysieke bedrijf het keurmerk partnerlogo gebruiken, zodat een consument al aan de (online) voordeur ziet dat hij goed zit.

  2. Betrouwbaar product
    U laat zien dat u werkt met een betrouwbaar product, dat bescherming biedt aan de consument en met voorwaarden die zijn goedgekeurd door de Consumentenbond.

  3. Voldoen aan wet- en regelgeving
    De voorwaarden voldoen aan de doelstellingen van de wetgever. U toont aan dat de keurmerkdeelnemer(s) waarmee u werkt voldoen aan de strenge eisen van de wetgever.

Heeft u nog vragen over het partnerschap? Stuur dan een mail naar info@keurmerkprivatelease.nl. We nemen dan zo snel mogelijk even contact met u op.


Terug >>