logo

Waarom het Keurmerk Private Lease?

Het Keurmerk Private Lease garandeert dat uw klant veilig en zorgeloos kan leasen. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Zo kunt u private lease met duidelijke spelregels aanbieden. Het keurmerk biedt consumenten zekerheid en geeft u een betrouwbare uitstraling.  

Private lease past naadloos in de trend van bezit naar gebruik. Omdat privé lease een relatief nieuw fenomeen is, moeten veel consumenten er nog wel aan wennen. Het keurmerk beschermt consumenten en geeft zo het nodige vertrouwen. Dankzij het gebruik van dezelfde Algemene voorwaarden weten beide partijen waar ze aan toe zijn. Dat is voor u als leaseaanbieder ook wel zo prettig.

Het Keurmerk Private Lease hoort bij Stichting Keurmerk Private Lease. Stichting Keurmerk Private Lease stelt zich ten doel de consument te beschermen. Dankzij het keurmerk weet de consument bij welke partij het veilig en verantwoord is om een auto te leasen. Het Keurmerk Private Lease staat voor:

  • Betrouwbaarheid
  • Helderheid / transparantie 
  • Onafhankelijkheid

Onze stichting is onafhankelijk. Dat betekent dat wij niet gebonden zijn aan een leaseorganisatie of een consumentenorganisatie. We beschermen de belangen van zowel de consument als van de leasemaatschappij. We zien graag een vrije markt waar leasemaatschappijen privé lease aanbieden. Tegelijk moet de consument een heldere keuze kunnen maken. Het keurmerk helpt hierbij.

Partner worden betekent alleen samenwerken met keurmerkdeelnemers
Als partner van het Keurmerk Private Lease mag u het partnerlogo gebruiken. Met dit logo weet de consument dat u uitsluitend zaken doet met aanbieders met het Keurmerk Private Lease. Het is aan u met welke keurmerkdeelnemer u werkt en of met één of meerdere keurmerkdeelnemers zaken doet.

Een keurmerkdeelnemer mag pas na een uitgebreide toetsing ons keurmerk voeren. Ook als partner heeft u een audit, echter is deze audit vooral gericht op communicatie en het juiste gebruik van het logo.

 

Terug >>