logo

Shop veilig en vertrouwd bij een partner

Met het partnerprogramma van het Keurmerk Private Lease verbinden intermediairs zich om - als officiële partner van het keurmerk - alléén private leasecontracten mét het keurmerk aan te bieden. Een belangrijke stap om u als consument te laten zien dat u het aanbod aan het bekijken bent van een betrouwbare leasepartner.

Keurmerk zichtbaar maken
De voornaamste reden voor het opzetten van dit partnerprogramma is helder: het Keurmerk Private Lease nog beter zichtbaar maken voor u als consument. Ook als het leasecontract via een intermediair tot stand komt. Het is belangrijk dat u direct het keurmerk herkent, zodat u weet dat u een betrouwbare aanbieder voor uw private leaseauto kiest.

Keurmerk voor deelnemers én hun partners
Sinds 2016 geeft het Keurmerk Private Lease consumenten het vertrouwen om veilig een private leasecontract aan te gaan. Aanbieders met het Keurmerk Private Lease voldoen aan strikte voorwaarden. Maar liefst 4 op de 5 private leasecontracten draagt al het keurmerk. Veel consumenten sluiten het leasecontract echter niet direct bij de keurmerkdeelnemer af. Een autobedrijf of intermediair kan u ook helpen om de juiste keuze te maken. En juist dán moet u als consument in één oogopslag kunnen zien dat het leasecontract afgesloten wordt bij een erkende keurmerkaanbieder. U herkent een partner aan het 'partner van'-logo.

Klik hier om direct te zoeken naar een partner bij u in de buurt.